Cura del cabell

Beneficis de coco per als cabells

Beneficis de coco per als cabells

Si hi ha alguna cosa que ha de fer per mantenir les seves trenes vibrant i saludable, canviar a oli de coco.

Hem estat escoltant les nostres mares i àvies lloant sorprenents propietats de l'oli des del moment en què érem nens. Però llavors, quants de nosaltres estem realment conscients de l'àmplia gamma de beneficis que ofereix?

Això és el que aquest post és tot - les nombroses formes en que l'oli de coco humil pot fer el seu cabell bé.

Segueix llegint per saber més!

Oli de coco - Una breu

En termes simples, l'oli de coco és més que l'oli gras obtingut de la carn del coco. Aquest oli s'utilitza en la cuina i en els productes cosmètics.

load...

Un dels seus proveïdors del servei universal destacats és la forma en què pot beneficiar al seu cabell. És per això que l'oli és un dels favorits en nombroses llars quan es tracta de mantenir la salut del cabell.

La majoria de nosaltres sabem que l'oli de coco és bo per als cabells. Però el que no sabem és la forma en què pot ser beneficiós.

Els següents són els nombrosos beneficis de l'oli de coco pot oferir al seu pèl.

Pèrdua 1. Tracta de pèl:

Aquest és el problema individual més comú que ha vingut afectant la humanitat durant segles. No obstant això, l'oli de coco ha estat sempre un remei natural i pràctic per a la condició.

load...

L'oli ha estat utilitzat des de l'antiguitat a l'Índia per a la cura del cabell i mantenir la seva salut. També s'ha combinat amb altres herbes per fer diversos remeis per a la caiguda del cabell.

Pot idealment bullir fulles de sàlvia en l'oli de coco i aplicar la barreja en el cuir cabellut per millorar la salut del cabell. Aquest oli també pot ser barrejat amb aigua de calç o groselles espinoses per a resultats desitjables.

La investigació addicional

Un estudi realitzat per Marico Industries, Mumbai, Índia, va trobar que l'oli de coco té una alta afinitat per proteïnes del cabell (1). Això li permet penetrar en la tija del pèl molt fàcilment i tractar la pèrdua de cabell.

També s'ha trobat que el massatge regular el cuir cabellut amb oli de coco tèbia pot estimular el flux de sang al cuir cabellut, que al seu torn ajuda a controlar la caiguda del cabell (2).

2. Ofertes efectes de refredament:

L'aplicació d'oli de coco al cuir cabellut li pot donar un efecte de refredament increïble. Pot ser molt beneficiós per a les persones que pateixen de sudoració intensa en el cuir cabellut. L'oli de coco millora la salut del cuir cabellut i manté el seu cabell ben nodrit.

La investigació addicional

En el seu llibre 'Teràpia professional de bellesa', prestigiós terapeuta de bellesa Lorraine Nordmann parla de l'eficàcia de l'oli de coco al cuir cabellut de refrigeració (3).

3. Ajuda a la caspa Treat:

La caspa pot ser un problema molt compromès - i mai se sap com totes aquestes anomenat 'control de la caspa' xampús efectiva que es veu a la televisió són. Aquí és on l'oli de coco ve al rescat.

Els diversos àcids grassos d'oli de coco conté actuar agents anticaspa com a eficaços, ajudant així a fer front a la condició. Regularment l'aplicació d'oli de coco pot ajudar a eliminar la caspa per sempre.

També es pot barrejar l'oli de coco amb aigua tèbia i oli de ricí per tal de guarir la caspa.

La investigació addicional

Un estudi de l'Índia es va dur a terme en un conjunt de pacients caspa des del nord i el sud del país, i un altre grup d'individus sans. Es va trobar que els casos de caspa no eren molt greu en la majoria dels pacients al sud de l'Índia, que es va atribuir al seu hàbit d'aplicar regularment l'oli de coco (4).

4. Ofereix protecció contra els polls:

Aquests paràsits minúsculs en el cuir cabellut que pot causar molta vergonya i la misèria. La majoria dels productes de venda lliure que diuen oferir protecció contra els polls també pot danyar el cuir cabellut i el cabell. Però això no seria el cas quan es té a mà l'oli de coco.

Simplement capa del pèl mullat amb oli de coco i utilitzar una pinta fi per eliminar els polls.

La investigació addicional

Un estudi del Regne Unit havia posat de manifest la superioritat d'un coco i anís ruixeu sobre la loció de permetrina (un tractament basat en OTC química per als polls del cap) en l'eliminació de polls del cap (5).

L'aplicació d'oli de coco també s'ha trobat per afluixar les llémenes i prevenir la multiplicació de polls del cap (6), (7).

D'acord amb la investigació realitzada per la Universitat d'Arizona, l'oli de coco és una alternativa ideal als xampús insecticides (que poden contenir productes químics nocius) per matar nimfes (8).

5. Reté la humitat:

La retenció d'humitat és una de les millors maneres d'oli de coco assegura que la seva salut del cabell. L'oli té capacitat de retenció d'humitat alta, ja que és estable i no pot ser fàcilment descompon o s'evapora.

Reté la humitat en el cabell - mantenint-humit i suau.

La investigació addicional

D'acord amb The Daily Wildcat, un periòdic dels estudiants al servei de la Universitat d'Arizona, usant una màscara de pèl fet d'oli de coco pot ajudar al seu cabell a retenir la humitat (9).

Com s'indica en la línia de Lexington, revista en línia de LIM College, l'ús d'oli de coco per al tractament del cabell pot retenir la humitat i fer que la seva olor a pèl increïble (10).

6. Evita el dany del pèl:

L'oli de coco té un paper important en la reducció de la pèrdua de proteïnes, tant des del cabell danyat i sense danys. L'oli és ric en àcid làuric i penetra fàcilment en l'eix del pèl, mantenint així un control sobre el dany del cabell.

Cabell danyat, també és fràgil a causa de la manca de proteïnes naturals. L'oli de coco conté aquestes proteïnes del cabell en abundància, i proporciona nutrició als fol·licles pilosos.

Es pot escalfar una mica l'oli i aplicar sobre el cuir cabellut i el cabell, treballant des de la part superior a la part inferior. Deixar el petroli en repòs durant una hora, i després esbandida amb xampú (assegureu-vos que el xampú no conté irritants dures).

La investigació addicional

D'acord amb un estudi realitzat al Brasil, oli de coco té la capacitat de reduir la pèrdua de proteïnes tant en el cabell danyat i en bon estat (11).

Com s'indica en el Diari Internacional d'Ètica en Enginyeria i Gestió de l'Educació, l'oli de coco és l'oli més eficaç quan es tracta de prevenir el dany del cabell (12).

D'acord amb un informe publicat per la Universitat de Florida del Sud, el cabell danyat és millor tractada amb oli de coco que altres olis vegetals o fruits secs (13).

7. Es fa servir per tractar furóncols:

Furóncols en el cuir cabellut pot ser irritant. Aquests poden ocórrer a l'hivern o fins i tot a l'estiu a causa de l'exposició excessiva al sol. Mantenir el cabell i el cuir cabellut net és una necessitat per evitar que bulli. De tant en tant fer massatges al cabell amb una barreja d'olis de coco i oli d'oliva també es pot prevenir i tractar furóncols.

Però si el problema persisteix, sempre és millor consultar al seu metge.

La investigació addicional

L'oli de coco té propietats antimicrobianes que la fan un remei ideal per al cuir cabellut furóncols i altres problemes del cuir cabellut (14).

8. Es fa servir per tractar puntes obertes:

La peça més comuna de consells que ningú tingui els cabells amb les puntes obertes aconseguiria és això - els va tallar! Però si el problema es produeix només en unes poques fibres, pot utilitzar oli de coco per tractar-la. Simplement fer massatges al cabell amb una barreja d'olis de coco i d'ametlla durant uns minuts - això ajuda a minimitzar les puntes obertes.

La investigació addicional

S'ha trobat que, a més de la hidratació del teu cabell, l'oli de coco també es tracta i prevé les puntes obertes (15). Usant l'oli és un dels millors maneres d'alleujar les puntes seques així (16).

9. Com un condicionador:

El millor d'oli de coco és que és natural i lliure d'aquests productes químics de por que aguaiten en els productes de cura del cabell comercials. La presència de minerals, vitamines i àcids grassos de cadena mitjana que sigui un substitut ideal a un condicionador d'esbandida.

Aplicar una mica d'oli de coco calent en el pèl durant la nit i esbandida al dia següent. Per a això, cada pocs dies per al sa, brillant i cabell fort.

La investigació addicional

Els components nutritius de l'oli de coco penetren la tija del pèl i proporcionen un condicionament profund. L'oli és ric en vitamines E i K, és un excel·lent condicionador, i juga un paper important en el re-creixement del cabell danyat (17).

10. Pot ser utilitzat per llaurar

L'oli de coco es fon per escalfament, i es condensa per refredament - aquesta és la raó per la qual es pot utilitzar com un agent per a la modelització. Quan s'aplica en el cuir cabellut, s'estén de manera uniforme causa de la calor. Després, quan l'oli entra en contacte amb els cabells, es condensa i funciona com un gel de pentinat.

L'oli de coco es pot utilitzar per desembolicar també. Estendre una petita quantitat d'oli a través del seu cabell, fent especial atenció a les àrees enredades i els extrems danyats, per obtenir un cabell lliure d'embolics.

La investigació addicional

L'oli de coco millora la tensió de trencament del cabell, penetrant l'eix del pèl (18). L'oli també envolta el pèl, pel que és més fàcil treure els nusos després del rentat.

2 Clever formes d'utilitzar oli de coco per als cabells

Els següents són 2 formes intel·ligents que pot utilitzar l'oli de coco per als cabells.

  • Com a base per a la coloració del cabell

L'oli de coco actua com un mitjà meravellós quan es tracta de la coloració del cabell. L'oli penetra en el cabell més profundament que la majoria d'altres olis naturals. Això fa que el color de cabell es vegi més vibrant, i fins i tot evita que la decoloració massa ràpid.

Què necessites

  • Una gorra de dutxa (o una petita tovallola)
  • Una pinta
  • Herbes per pintar
  • Guants
  • Dos bols (de diferents mides, de manera que una encaixa en l'altra)
  • Un recipient (per la barreja del color)
  • Un pot d'oli de coco verge

El que cal fer

  • Prendre un parell de cullerades d'oli de coco al recipient més petit, i la va posar en el recipient més gran.
  • Ompliu el recipient gran amb aigua calenta de manera que el recipient més petit està submergit parcialment.
  • Espereu fins que l'oli de coco s'escalfa i es fon.
  • Barrejar l'oli amb les herbes per pintar, i aplicar com ho fa normalment.
  • Una vegada que el color s'ha posat, rentar els cabells amb aigua tèbia. Això ajudarà a eliminar l'excés d'oli i colorant.
  • Cobrir el cabell amb la gorra de dutxa i deixar que el color segueix marcant tota la nit. 
  • Per a més ràpid creixement del pèl

L'oli de coco pot ajudar a que el seu cabell fort i saludable, i accelerar el creixement del cabell també. Les diverses vitamines i àcids grassos trobats en oli de coco nodreixen el cuir cabellut i promoure el creixement del cabell.

Què necessites

  • Una pinta
  • Gorra de dutxa
  • Dos bols (de diferents mides, de manera que una encaixa en l'altra)
  • Un pot d'oli de coco verge

El que cal fer

  • Abans d'anar al llit a la nit, rentar el cabell amb un xampú natural. També pot utilitzar un condicionador.
  • Prendre una petita quantitat d'oli de coco al recipient més petit, i la va posar en el recipient més gran.
  • Ompliu el recipient gran amb aigua calenta assegurant el recipient més petit està parcialment submergit.
  • Esperar que l'oli de coco es fongui, i mentrestant es pot utilitzar la pinta per eliminar els embolics en els cabells.
  • Un cop que l'oli s'hagi fos, massatge suaument sobre el seu cuir cabellut amb els dits.
  • De tornada al seu cabell i el lliguen.
  • Cobrir el cabell amb la gorra de dutxa i deixar l'oli en el seu cuir cabellut durant la nit per obtenir els resultats sorprenents.

La forma de la salut del cabell és a través de la seva cuina - començar a utilitzar l'oli de coco avui, i conduir als seus problemes de cabell d'distància! A més, dir-nos com et va agradar aquest post. No comentari en el quadre que figura a continuació.

load...